• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot dr-nő

        Köszönöm nagyon az előző válaszát.Én most arra lenék kiváncsi hogy van e félni valon a pco-stól?.Utoljára nőgyógyásznál jártam május 7.-én, Az orvosom javasolta hogy várjuk meg ezt a hónap végét hogy meg-e indul a menstruáció magától.De mamár május 28.-ka van és még mindig nem jelenkezet a menstruációm.Szeretném tudni hogy ez a pco-s betegség medig tar? elmúl ez magától? Vagy kezlnelésre van szükség? Mikor eljőn az este, enyhe szuródást érzek mind két petefészek oldalon.Ez Mitól van? PCO-s tüneteim nincsenek

        Kérem válaszoljón a? -jeles kérdéseimre.Válaszátt előreis köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel elérkezett a hónap vége, jövő héten menjen vissza az orvoshoz. A PCO nem múlik el magától, bizony kezelni kell, ezért kapta volna a Diane-t is.

        Ismét hangsúlyozza orvosának, hogy gyermeket szeretne, és nyugodtan rá is kérdezhet, hogy peteérést nem-e lehetne gyógyszerrel segíteni. Írja fel nyugodtan egy papírra, és akkor nem feleljti el. Ha megkapta az új tanácsokat, írjon nyugodtan, ha valami nem világos.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 13:34:39; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: