• Intim

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Szeretném a segítségét kérni! Már nagyon régóta szenvedek ezzel a problémával, kellemetlen szagú sűrű folyásom van és naponta többször előfordul, hogy sok jön belőlem és nagyon érezni a szagát is! nőgyógyászhoz nem szeretnék elmenni! mit kell ilyenkor tennem? vagy elkaptam egy betegséget? mit tudok ez ellen tenni? kérem segítségét! Előre is köszönöm! Egy 21éves lány!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves 21 éves Lány!

        Sajnos viszonylag kevés információt írt csak le. Fontos lenne az is, hogy párkapcsolat van-e, és hogyan van a védekezés megoldva. Hiszen ezen is múlik, hogy vajon szóba jön-e nemi úton átvihető betegség.

        Ettől függetlenül nem tud mit tenni, nőgyógyászhoz kell mennie, hiszen csak vizsgálattal lehet eldönteni, hogy milyen kórokozó okozza a folyást, és így fog kapni megfelelő kezelést. A kellemetlen szag inkább bakteriális fertőzésre utal, és erre recept nélküli készítményt nem fog kapni, csak az orvos tud majd receptet adni.

        Nem tudom, mit jelent a "régóta", de szerintem ne várjon tovább, mert ha kialakul egy felszálló, kismedencei gyulladást okozó fertőzés, annak hosszú távú következményei lehetnek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 13:21:49; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!