• Ezüst kolloid

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Több hónapja van gondom erős alhasi fájdalmakkal, sokszor a folyásommla együtt vér is jön, a manstruáció megvisel. Ezüst kolloidot szedek és eddig úgytűnik használ, antibotikumokkal is kezeltek, nem segített. A vérzés mitől lehet? 16 éves vagyok és azt mondják szorongok, sokszor érzek zsibbadást a végtagjaimban a tenyerem és a lábfejem izzad erősen. Szorongással pedig mi a teendő? Előre is köszönöm válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Én mindenekelőtt nőgyógyászati vizsgálatot javasolnék, illetve hüvelyben alkalmazható szereket a hüvelyi fertőzés megszüntetésére. A szájon át szedett antibiotikum még ronthat is az állapoton. Néha az is elegendő, ha a hüvely természetes sav-bázis egyensúlyát helyreállítják. A szorongásos panaszok, főleg ha már testi tüneteket okoznak, mindenképpen pszichiátriai kezelést igényelnek. Azt javaslom keressen fel egy gyermekpszichiátriai szakrendelést, ahol segíthetnek a szorongás leküzdésében.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-28 09:27:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: