• Pecsétlés a menstruáció előtt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktornő!

        34 éves nő vagyok. 3-4 éve hagytam abba a fogamzásgátlót. Gracialt és előtte Tri-Regolt szedtem évekig.

        Azóta minden menstruációm előtt 5-6 napig barna-bordó szinű pecsétlő vérzésem van. Utánna megjön a rendes vérzésem, ami 6 napig tart és normális. Voltam orvosnál, aki 3. és 21. napi vérvételből csinált hormonvizsgálatot. Eredménye szerint van peteérésem és semmi hormonprobléma nincs. Továbbá hasi és hüvelyi ultrahang vizsgálatot is csináltak. Ezek szerint is minden normáis. A ciklusaim egyébként 27-32 naposak.

        Mégis mi okozhatja a pecsétlést? Mit lehetne tenni ellene? Teherbe eshetek igy?

        Köszönöm!

        Lilla

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Lilla!

        Lehetséges, hogy a sárgatest hormon nem elegendő a szervezetében, de lehet az is, hogy semmi gond nincs. a lényeg, hogy amennyiben nem akar gyermeket, akkor nyugodtan szedhet megint fogamzásgátlót, amennyiben pedig gyermeket akar, akkor csak akkor lesz gond ha sokáig nem esik teherbe vagy pedig, ha elvetél. De szerintem semmi baj nincsen magával, ilyen van, elmúlik majd.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-30 22:56:11; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés