• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő!

        Arra lennék csak kíváncsi hogy a barátnőmmel azt vettük észre hogy mostanában egyre többet érintkezük testileg és észre vettük hogy a páromnak nagyobbak a mellei.

        És ez csak a testi érintkezés után vehető észre vagy maradandó is lehet ez a növekedés?

        Előre is köszönöm válaszát

        Üdvözlettel János

        WEBBeteg szakértő válasza a női mell témában

        Kedves János!

        Nem írja, hogy hány éves a párja, pedig ez nagyon fontos, hiszen még lehet, hogy a növekedés időszakában van. Ezek mellett a hormonháztartás változásával az emlő is nőhet, vagy kisebb lehet, hiszen hormonra érzékeny szövet van benne.

        Pl. terhesség alatt is nő.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-27 14:53:28; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: