Sürgősségi császár

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Azt szertném megtudni, hogy a sürgősségi császár után maradhat-e vissza valamilyen szövődmény?

A vágás ferde lett, a a seb begyulladt, amelyből kézzel nyomogatták ki a gennyet.

Összefort aztán nagy nehezen de a mai napig érzékeny a helye (3 éve volt) .

Összenövés vagy ilyesmire gondolok hova fordulhatok, hogy ennek utána nézhessek.

Segítségüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

"Szilvibaba"

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza császármetszés témában

Kedves Szilvibaba!

Bármilyen műtétnek maradhat valamennyire érzékeny a hege, de egy elfertőződött seb bizosan hegesebb, ez is lehet az ok. Összenövések is ugyanúgy kialakulhatnak sürgős, mint nem sürgős műtétnél is sajnos. Ha ez nagyobb panaszt okoz, akkor érdemes elmenni egy kontrollvizsgálatra.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 27., 14:41; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet