• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/doktornő!

        18 éves  szűz lány vagyok,az első menstruációm 14 éves koromban jelentkezett,azóta nagyjából rendszeres a ciklusom,ám legutoljára május 1.-jén jött meg ,majd május 19-től barnás vérdarabos folyásom volt és 24-én megjött..Ilyen még soha nem volt,tavaly nyáron egyszer menstruáció helyett halvány barnás folyásom volt de rendeződött a dolog,hasam nem fáj semmit nem érzek,csak ez elég kellemetlen.Orvosnál még nem voltam de nem is szeretnék menni mostanában,mert az érettségik mellett egyáltalán nincsen időm ilyenekre.Az is előfordulhat, hogy a sok idegesség miatt "zavarodott" most össze?Remélem nincsen súlyosabb baj..Utánaolvastam kicsit a dolgoknak,szerintem nem fertőzés mert nem viszket meg nagyon odafigyelek a higiéniára,illetve olvastam még olyat is,hogy hormonális változás is előidézhet ilyet...Ha esetleg iylen problémám lenne az rendeződik magától vagy mindeképpen gyógyszeres kezelést igényel?

         Válaszát előre is köszönöm: B.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Szerintem ne aggódjon, ha ezután nem ismétlődik a panasz, és rendeződik a menses, akkor nem kell most orvoshoz mennie. Azért a vizsgák után majd ezt be kellene pótolnia, egy ellenőrzésre ideje lenne elmennie. Valószínű a stressz miatt volt ez a zavar.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-27 14:36:53; Megválaszolva: 2011. október 04., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés