Nőgyógyász

Tisztelt Farkas Ágnes doktornő!

Egy fontos kérdésem lenne Önhöz! Körülbellül három hétig barna váladék folyot belőlem, olyan mint egy csoki pudin, aztán egy este begörcsöltem. majd másnap egy husos valami jött ki és elmentem nőgyógyászhoz, megvizsgált (ultrahangal is) , azt mondta lehet, hogy egy korai vetélés volt de nem bizonyítoot, és nem javasolja a kaparást, mert nem lát sok váladékot a méhemben, aztán 5 napig menstruáltam és azóta is folyik ez a barnás váladék (hol jobban-hol kevésbé) . Sajnos fogalmamsincs, hogy milehet a bajom. Nagyon megköszönném, tudna nekem valami tanácsot adni. Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza menstruáció témában

Kedves Hölgyem!

Ismételt kontroll szükséges, ne legyen ennyire türelmes, mint korábban, ez nem normális.

Nem írja bár, hogy mikor történtek ezek az események, tehát ekár egy hónapja, de akár néhány napja is lehet a menses utáni barnás váladékozás, azért ez nem mindegy. Menjen el orvoshoz, és beszéljék ezt meg, az ismételt UH eldönti a kérdést, hogy van-e teendő, vagy sem.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 27., 12:24; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?