Antibiotikumok

Tisztelt Doktor Nő/ Úr!

A kérdésem, hogy különböző antibiotikumok szedése között mennyi időnek kell eltelnie? És közben érdemes-e probiotikumot szedni vagy csak gyógyszerszedés után? Másik kérdésem, hogy igaz-e, hogy a homoktövisolaj  jót tesz a méhnyaksebnek és hogy van-e valami vitamin vagy ismert gyógynövény ami segít ezen a problémán?

Előre köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a antibiotikum témában

Kedves Hölgyem!

Az anitbiotikumok szedését előíró orvostól kell megkérdezni, hogyan szedje a gyógyszert. Ez attól is függ, milyen betegsére, milyen indikációban írta fel azokat. Szedhet probiotikumokat is, hátha segít. Ha egyszerűen az egyik gyógyszer hatástalan, akkor nem kell szünetet tartania a szedése közben, folyamatosan is szedheti azokat.

A homoktövisolaj nem tudom, segít-e a problémájában, de nem tudom azt sem, pontosan milyen elváltozást ért a méhszájseb alatt, mert ilyen betegség nincs, ez csak egy gyűjtőfogalom. A pontos betegség és panaszok leírása után még akár gyógynövényt is tudok ajánlani Önnek.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 27., 12:06; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...