• Gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadó! Kb. két hónapja egy vírusfertőzés ráhúzódott a fülemre,és fülkürtgyulladást okozott.Először Cefzilt,majd a gyulladás kiújulása után Leflokint szedtem rá.A fülem úgy tűnik rendben van,(bár azóta folyamatosan zúg)viszont a második fülkürthurut mellett erős alhasi fájdalmaim,görcseim lettek és kb. két napig fájtak a lábaim.Az orvos szerint petefészekgyulladás,amire Apranaxot kaptam.Lassan két hete szedem,és bár a fájdalom elmúlt,a sűrűbb vizelési inger maradt,és vízszerű folyásom van.Évek óta kezelgetnek gombás hüvelyfertőzésekkel,ami abból áll,hogy a helyi nőgyógyász felírja a gombaellenes kapszulát,megveszem a kúpot,és ha a fertőzés kiújul,újra végigcsináljuk ugyanezt.Attól tartok,hogy esetleg már nem is a vírusos megfázás okozza a tüneteimet,hanem a nem rendesen kikezelt gomba.Fogalmam sincs mit tegyek,mert helyben a nőgyógyásszal nem jutok előbbre.A közeli kisvárosban,ahol szültem,a régi orvosom elkezdett természetgyógyászattal foglalkozni,és csak akkor tud állítása szerint kikezelni,ha hónapokig biorezonancia kezelésre járok hozzá,és az irányítása mellett vastagbelet tisztítok.Erre se anyagi fedezetem,se más lehetőségem nincsen. Érdekelne a véleménye,arról,hogy a mostani tüneteimet okozhatja-e gombás fertőzés,és ha igen,akkor milyen irányba induljak,hogy megszabaduljak tőle? Válaszát előre is köszönöm! Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        A vízszerű folyás, alhasi fájdalom, és vizelési panaszok inkább egy baktérium által okozott fertőzésre enged következtetni, amit a megfelelő antibiotikummal kell kezelni, amiket a fülkürtgyulladásra eddig szedett, nem alkalmasak erre. Emellett a többszöri antibiotikumos terápia is okozhatja a panaszok súlyosbodását, így azt javaslom, keressen egy másik orvost, mert megfelelő kivizsgálásre, és megfelelő kezelésre van szüksége.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-26 15:42:59; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés