• Hüvelyfertőzés/Gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Az Én problémám már elég régóta húzódik, orvosi segítséget nem nagyon kaptam, tehetetlennek érzem magam ezért is gondoltam, hogy írok veszteni valóm nincs.
        Lassan hat éve élek tartós kapcsolatban és fogamzásgátlót is szedek. Viszont szinte már rendszeressé vált, hogy hüvelygyulladásom vagy fertőzésem van. Ez rendkívül kellemetlen, fájdalmas és a kapcsolati életemnek sem tesz jót. A nőgyógyász elintézi azzal hogy vegyek Canestent. Ez viszont nem megoldás. Tavaly az első fél év során több mint három alkalommal fordult elő. Úgy érzem és biztosan tudom, hogy ez nem természetes. Viszont nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Gondoltam már a Candidára is de ez ügyben nem tudom, hogy merre is indulhatnék el. Esetleg megoldás lenne a fogamzásgátló abbahagyása? Kérem segítsenek, mert ez így nem mehet tovább!!!

        Előre is KÖSZÖNÖM!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Először is, menjen el egy másik nőgyógyászhoz, mert nem lehet mindössze Canestennel kezelni egy folyamatosan visszatérő hüvelyfertőzést. Bizony szájon át szedhető gyógyszerek is vannak, és azt is érdemes lenne pontosítani, hogy mi is a kórokozó, és célirányosan kezelni azt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-26 15:31:57; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés