Hüvelyfertőzés/Gyulladás

Jó napot! Az Én problémám már elég régóta húzódik, orvosi segítséget nem nagyon kaptam, tehetetlennek érzem magam ezért is gondoltam, hogy írok veszteni valóm nincs.
Lassan hat éve élek tartós kapcsolatban és fogamzásgátlót is szedek. Viszont szinte már rendszeressé vált, hogy hüvelygyulladásom vagy fertőzésem van. Ez rendkívül kellemetlen, fájdalmas és a kapcsolati életemnek sem tesz jót. A nőgyógyász elintézi azzal hogy vegyek Canestent. Ez viszont nem megoldás. Tavaly az első fél év során több mint három alkalommal fordult elő. Úgy érzem és biztosan tudom, hogy ez nem természetes. Viszont nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Gondoltam már a Candidára is de ez ügyben nem tudom, hogy merre is indulhatnék el. Esetleg megoldás lenne a fogamzásgátló abbahagyása? Kérem segítsenek, mert ez így nem mehet tovább!

Előre is KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

Először is, menjen el egy másik nőgyógyászhoz, mert nem lehet mindössze Canestennel kezelni egy folyamatosan visszatérő hüvelyfertőzést. Bizony szájon át szedhető gyógyszerek is vannak, és azt is érdemes lenne pontosítani, hogy mi is a kórokozó, és célirányosan kezelni azt.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 26., 15:31; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...