Gomba

kedves dr no huvelygombam van es a canesten kupokat hasznalom ma van a 3-dik es olyan rozsaszines valadek jott a huvelyembol.mit tegyek ez normalis vagy nem.mensesem 4 nap mulva kell hogy megjojon.lehet hogy kimarta a huvelyt? valaszat elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hüvelygomba témában

Kedves Hölgyem!

Nem kell aggódnia, fertőzés hatására gyulladás alakul ki, és ez néha pici vérzéssel járhat. Ha a panaszok nem csökkennek akkor érdemes elmenni egy vizsgálatra, hogy megállapítsák valóban gombás fertőzésről van-e szó, és szükség esetén más gyógyszert is adjanak majd.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 24., 11:18; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...