• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Azt szeretném kérdezni, hogy vérvételre kell mennem hormonvizsgálat minden! Viszont nemtudom, hogy a ha megjön a menszeszem melyik nap kell mennem, 2. vagy talán 3. napot mondott az orvos? És már ha a 3. napon elmúlik? Annyira ideges vagyok az orvosnál, hogy egyszerűen vagy nem figyeltem, vagy nemtudom.... Máár 1 éve nem esek teherbe, mert a jobb petefészkemben ciszta van, ami mindig elmúlik, és mindig visszajön. Azt mondta az orvos, hogy ettől teherbe lehet esni.Viszont azt is elfelejtettem mondani az orvosnak, hogy elég gyakran volt hüvelyi fertőzésem, többször visszatért /Canestentől elmúlt, ezért nem mentem orvoshoz/, de most kb 6 hete nincs semmi gond.Ez befolyásolja a teherbe esést? Nagyon szépen köszönöm a válaszát. A.Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonvizsgálat témában

        Kedves Ágnes!

        A visszatérő fertőzéseket érdemes megemlíteni, hogy orvosa is tudjon erről. A hormonvizsgálat a ciklus 3. napján történik, tehát a menses kezdetétől számítva a 3. napon, az nem baj, akkor már nincs menses. Ha pont hétvégére esne a vérzés, akkor vagy a 2. vagy a 4, napon kell vérvételre mennie.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 01:04:56; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: