• kis mell

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        üdvözletem!

        nekem olyan kérdésem lenne, h lehet a mellet természetes úton növelni, vitaminok, táplálékkiegészítők segítségével? valami módon a hormonokra hatni.. elsősorban nem gyógyszerkre gondolok, és azoknak milyen hatásaik lehetnek?

        köszönöm! timi (19)

        WEBBeteg szakértő válasza a mellnövekedés témában

        Kedves Timi!

        A természetes mellnövelők, amennyiben hatásosak, valóban valamilyen hormonhatású természetes anyagot tartalmaznak. De sajnos általában csak a pénztárcát ürítik ki, és az is előfordulhat, hogy károsak, szerintem barátkozzon meg a méretekkel és válasszon megfelelő melltartót.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 11:11:27; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos