• Folsav

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni, hogy ha szedek terhesvitamint kell e mellette folsavat is szedni? Mióta abbahagytam a gyógyszer szedését 38-39napra jön meg a menstruációm ez gond lehet? tudom, hogy a 17-18 napon van peteérésem és a biztosság kedvéért vettünk pg53.

        WEBBeteg szakértő válasza a folsav témában

        Kedves Hölgyem!

        A terhesvitaminokban folsav is szokott lenni, így emellé nem szükséges még plussz folsav. Nézze meg az összetételt, biztosan van benne.

        A ciklus hossza nem probléma, ha van peteérés, akkor próbálkozzak nyugodtan, remélhetőleg hamar sikeresek lesznek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 00:44:15; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: