• Folsav

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni,hogy ha szedek terhesvitamint kell e mellette folsavat is szedni?Mióta abbahagytam a gyógyszer szedését 38-39napra jön meg a menstruációm ez gond lehet?tudom,hogy a 17-18 napon van peteérésem és a biztosság kedvéért vettünk pg53.

        WEBBeteg szakértő válasza a folsav témában

        Kedves Hölgyem!

        A terhesvitaminokban folsav is szokott lenni, így emellé nem szükséges még plussz folsav. Nézze meg az összetételt, biztosan van benne.

        A ciklus hossza nem probléma, ha van peteérés, akkor próbálkozzak nyugodtan, remélhetőleg hamar sikeresek lesznek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-24 00:44:15; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: