• Teherbeesés így lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Házibulin félrevonultunk párommal egy sötét sarokba, kicsit kézzel kényeztettem, elélvezés nem történt. Utána eltelt kb 3 perc, majd párom kérte hogy a wc-ben nyúljak fel magamnak hogy utána lenyalja az ujjamról..
        Mivel pisilnem is kellett, így ugye wc papírt is használtam mielőtt felnyúltam magamnak: így kerülhetett fel előváladék? Vagy a levegő miatt már nem voltak életképesek a katonák?
        Pont peteérés környékén volt..
        Még nem szeretnénk babát..

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Hölgyem!

        Így nem lehet teherbe esni, legfeljebb fertőzést lehet összeszedni a WC-n.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-22 22:38:14; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: