• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Nagyon régóta küzdök a folyással, mert mindig visszajön, pedig már kaptam sok gyógyszert. Nemrég kenetet vettek, de a tenyésztés szerint nincs benne semmi kórokozó, nincs szükség kezelésre. Hogy lehetséges ez?

        Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Elég kevés adatot adott meg, de a legfontosabb benne volt. Mégpedig az, hogy a kenet negatív, tehát fertőzés nincs. Ez azt jelenti, hogy itt "csak" bővebb normál váladékozásról van. A méhszájon lehet, hogy olyan sejtek vannak bővebben, melyek felelősek lehetnek a folyásért. A heti 2x-i tejsavas irrigálást, és emellé kb. 3-4 naponta a Gynoflort vagy Floragyn tablettát javasolnám, hogy a savas kémhatás a hüvelben helyreálljon. Az irrigáló készülésket időnként ki kell majd fertőtleníteni (pl. Domestossal). Kitartóan, több hetes használatot követően remélhetőleg javulás lesz majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-22 22:36:55; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés