Folyás

Üdvözlöm!

Nagyon régóta küzdök a folyással, mert mindig visszajön, pedig már kaptam sok gyógyszert. Nemrég kenetet vettek, de a tenyésztés szerint nincs benne semmi kórokozó, nincs szükség kezelésre. Hogy lehetséges ez?

Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hüvelyfolyás témában

Kedves Hölgyem!

Elég kevés adatot adott meg, de a legfontosabb benne volt. Mégpedig az, hogy a kenet negatív, tehát fertőzés nincs. Ez azt jelenti, hogy itt "csak" bővebb normál váladékozásról van. A méhszájon lehet, hogy olyan sejtek vannak bővebben, melyek felelősek lehetnek a folyásért. A heti 2x-i tejsavas irrigálást, és emellé kb. 3-4 naponta a Gynoflort vagy Floragyn tablettát javasolnám, hogy a savas kémhatás a hüvelben helyreálljon. Az irrigáló készülésket időnként ki kell majd fertőtleníteni (pl. Domestossal) . Kitartóan, több hetes használatot követően remélhetőleg javulás lesz majd.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 22., 22:36; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fertőzés lehet
Hüvelyi folyás
Fájdalmas együttlét, folyás
Tisztelt Doktor Úr! Már hónapok óta furcsa állagú folyásom van. Nem zöldes, nincs kellemetlen szaga, nem érzek viszketést, tehát nincsenek...
Fehér Folyás
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van hogy folyamatosan fehér folyásom van ami majdnem pl a tejhez hasólit csak egy picivel sűrűbb! De se...