• Mit javasolna?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot dr.nő

        Egy kérdésem lenne önhöz.Nálam az a probléma hogy enyhe cisztám van és hormonzavaros vagyok.De a menstruáciom mult hónapban gyogyszer segitségével indult meg-most én ugy érzem hogy eben a hónapban nem fog megjönni a menstruáció-.de a mellem folyamatosan fáj. Az orvosom aztmonta hogy ha nem jön meg a menstruációm azonnal mennyek vissza.Ön mit javasol mikor érdemes vissza mennem? Eből nem lesz nagyobb baj hogy az orvosom mindig vissza hiv és várnuk kell egy hetet két hetet utána újra vissza hivat? Nem fog jobban szét terjedni a ciszta hogy nem szedekrá semijen gyógyszert hogy elmuljon? Fel írta nekem a Diane35 gyógyszert de azt csak menstruáció alatt szabad szedni.Ön mit javasol mit tegyek?

        Elöreis köszönöm válaszát üdv:Lorenssza

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Lorenssza!

        A Diane gyógyszer a cisztára való, és nemcsak a vérzés alatt lehet szedni, hanem akkor kellett elkezdeni szedni. Ezután folyamatosan kellett volna szedni a 21 szemet, majd 7 nap szünet (ekkor kellene megjönnie a megvonásos vérzésnek), majd folytatni a következő levéllel.

        Így valóban lehet, hogy nem jön meg a menses ismét. A  ciszta nem terjed el, az vagy van, vagy nincs. A folyamatos kontroll nem baj, sőt! Viszont jó lenne, ha azt is megbeszélnék az orvossal, hogy az általa javasolt gyógyszert hogyan kell szedni, és mire kapja. Meddig szedte most a gyógyszert, és mióta nem szedi?

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-22 22:20:25; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.