• Új partner

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. DoktorNő/Úr! 51 éves nő vagyok, már 2 éve elmaradt a menstruációm. Tavaly a férjem meghalt, akivel szexuális téren is jól megvoltunk. Halála óta (kb. 1 év) most találtam olyan partnert, akivel szexuális kapcsolatot létesítettem. Már többször voltunk együtt, igen jól összeillünk, mind a ketten jól érezzük magunkat. De most megijedtem, mert együttlétünk után 2 nappal enyhe vérzésem jelentkezett. Mi lehet az oka? Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyvérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Előfordulhat, hogy egy helyi gyulladás, vagy egy méhszájpolip okozza csak a panaszokat, de ezt így nem lehet megmondani. El kell mennie egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol rákszűrést, és UH vizsgálatot is kell csinálni, hogy megállapítsák, honnan ered a vérzés. A vérzést minden esetben komolyan kell venni, de általában egy banális ok van a háttérben.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-21 21:34:27; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés