• Nőgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor!

        Lehetséges hogy clamydia fertőzésem van, mert pár hete van új barátom és persze gumit használtunk, de kiszakadt ezután már nem volt értelme használni. 4 alkalommal voltunk eddig együtt és 1 hete a vizelésem fájdalmas és a közösülés is az volt legutóbb. Más panaszt nem észleltem, folyásom nincs. De doktorhoz csak 2 hónap múlva fogok tudni elmenni, mert külföldön tartózkodom. Egy barátomnak van augmentin 625 tablettája egy dobozzal, amit nem használt föl, és az lenne a kérdésem, hogy ez hatásos lenne ellene vagy a fájdalmas vizelés ellen vagy inkább majd otthon menjek el nőgyógyászhoz? Nem késő még akkor? És régebben méhnyaksebet álllapított meg nálam a doktor és hogy erre ez rosszabb hatással lehet?

        Előre is nagyon köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Hát, azért lett volna értelme még védekezni, mert amit nem kapott el addig, ezután biztosan elkapta. Mivel valóban lehet szó Chlamydia okozta fertőzésről, az Augmentin erre nem jó, és én az Ön helyében nem várnék 2 hónapot, mert felszálló, krónikus fertőzés is kialakulhat úgy, hogy a panaszok megszűnnek, és Ön nem is tud erről. Külföldön is el lehet menni orvoshoz, ha van biztosítás azzal, ha nincs, akkor fizetni kell. Védekezni pedig mindig kell. Nem egy fél perc, vagy 10 perc alatt kap el betegséget, bár ennyi idő is lehet, de így, hogy abbahagyta a védekezést csak fokozta az egyébként is nagy kockázatot.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 21:28:54; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: