• Szűrővizsgálaton sérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr !

         

        23 éves vagyok, és mostanra sikerült rászánnom magam egy nőgyógyász szakorvos felkeresésére. A tegnapi nap folyamán részt is vettem első nőgyógyászati szűrővizsgálatomon. Sajnálatos módon ez igen rossz élménynek bizonyult, mivel a "kacsa" behelyezését követően jelzett fájdalmam ellenére a feltárás megtörtént, ami ezek után igen erős fájdalommal járt. A vizsgálatot követően kb. 2 órán keresztül menstruáció szerű vérzést tapasztaltam, és azóta is (már kisebb mennyiségű) véres folyásom van, valamint a hüvelybemenetnél párhuzamos, szintén vérző sebek is keletkeztek. Emellett tompább fájdalom érzetem van ülő helyzetben, illetve lehajoláskor, guggoláskor is (bár ez sokkal kevésbé zavar).

        Szeretnék érdeklődni, hogy tehetek-e valamit a gyorsabb és teljes gyógyulás érdekében?

        Emellett a szörnyű élmény ellenére a későbbiekben is szükségesnek látom a rendszeres szűrővizsgálatokat, de ugyanezt a testileg - lelkileg fájdalmas élményt szeretném elkerülni. Hogyan tehetném ezt meg? (Most is igyekeztem körültekintően eljárni: magánrendelésen vettem részt, ismerőseim által javasolt orvosnál. Mit tehetnék még?)

        Valamint létezik-e számomra is a vizsgálat biztonságosabb és fájdalommentes formája?

         

        Köszönettel és tisztelettel,

         

        Clarissa

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

        Kedves Clarissa!

        Az a nagy igazság, hogy egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálatnak nem lenne szabad fájdalommal, nagyobb vérzéssel, és hüvelybemeneti repedésekkel járnia. Valami nagyon nem sikerült jól. Az újabb kellemetlen élmény elkerülése érdekében inkább másik orvoshoz kellene elmennie, így Ön sem fog szorongani, és talán szerencsésebb lesz a választás is. A magánrendelő sajnos nem garancia semmire sem, több oldalról is kérdezzen utánna legközelebb.További kérdésre szívesen válaszolunk.

        A gyógyulást Neogranormon krémmel segítheti, emellett vizelet, és széklet után is tiszta vízzel öblítse le a külső nemi szerveket, és a gátat. Mielőbbi javulást!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-24 00:32:00; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés