• Elhúzódó menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Én mindig szerencsés voltam a ciklusommal kapcsolatban, hiszen mindig megjött a menzeszem a 28. napra. Ám múltkor 4 napot késett és ezalatt az idő alatt barnás színű folyás jelentkezett. Mikor megjött bevettem az első Lindynette 20-amat, és a menstuációm már 12 napja tart, sajnos még mindig jelentős mennyiségű.

        Ez az elhúzódó menstruáció lehet a gyógyszer mellékhatása? Remélem, hogy nem egy komolyabb (pl. mióma) betegség tünete.

        Válaszát előre is köszönöm.

        Titika

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Titika!

        A fogamzásgátló mellékhatása lehet a pecsételés az első 3 hónap alatt, de amennyiben a vérzés nem csak 2-3 hetes pecsételés, hanem rendes menses, tehát bővebb vérzés, akkor érdemes egy kontrollra elmenni, mert nem jó sokáig vérezgetni. de ha csak pecsételés, akkor ne aggódjon, meg fog szűnni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 21:19:20; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: