• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Április 3-án 9 hetes elhalt terhességemet műszeresen fejeztek be. Kórházi elbocsájtás előtt UH vizsgálaton mindent rendben találtak. A műtét után április 15-ig barnás folyásom volt. Majd rá 10 napra menzesz előtti tünetek (mellfájás, has és fejfájás jelentkeztek) és május 1-én jött meg, de a lefolyásában elég gyenge volt, alig volt vérzés, inkább barna folyás pár napig. Párommal csak a menzesz után kezdtük újra a nemi életet, óvszeres védekezéssel. Kérdésem hogy az enyhe vérzés normális-e, legközelebb csak jún 5-én megyek kontrollra nőgyógyásztra, mivel nincs előbb időpont.

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, a kisműtétet követően ez normális. 3 ciklus elteltével újra próbálkozhatnak majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-20 23:34:47; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés