• Menstruáció kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ÚR!

        Azzal a problémával fordulok önhöz,hogy az utolsóü2 mentsruációm rövidebb és gyengébb volt,menstruációm utolsó napján lefeküdtem egy férfivel,óvszert használtunk,rá pár napra 2-3 napig barnás folyásom volt.2hete kellett volna ,hogy megjöjjön,terhességi tesztet 4napja csináltam,reggeli legelső vizeletből,ami negativ lett.Menyire bizhatok a tesztben?Terhességet kizárnám,mert sz óvszer nem szakadt ki,és közösülés közben nem ment el a férfi.Mi lehet a probléma?Diétázok és heti minimum 4szer sportolok istáplálékkiegészítőket szedek,vitamint is,fehérje diétán voltam.Amióta nem jött meg folyamatosan idegeskedek.Válaszát előrei is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Biztosan nem terhes, ne aggüdjon, lehet, hogy a diéta hatása a menseskimaradás. Amennyiben panaszok vannak, forduljon nőőgyógyászhoz, egyébként nyugodtan várja meg a következő mensest, és ha ismét nem jön meg, menjen el nőgyógyászhoz.

        A tesztet néhány nap múlva megismételheti, és akkor nem fog aggódni sem.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-20 23:26:12; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés