Terhességi teszt

Tisztelt Dr nő!

 

Elnézést a zavarásért de megint én vagyok. Miután utoljára válaszolt a kérdésemre megcsináltuk a párommal ujra a tesztem és az pozitiv lett.De a a teszt azt is irta hogy petefészek ciszta miatt is lehet az eredmény pozitiv.Ön mit javasol mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

Valószínűleg terhes, de ezt csak az UH-al kimutatott terhesség esetén lehet véglegesre mondani, ezért javaslom forduljon nőgyógyászhoz.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 18., 23:25; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes