Felfázás vagy műtéti mellékhatás?

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kedden sajnos terhesség-megszakításom volt, és azóta folyton vizelési ingerem van. 20 percenként járok wc-re, nem tudok aludni, sehova nem tudok menni sem. Csípés nincs, csak néha érzek szúró érzést, járás közben, üléskor viszont kellemetlen szúrást érzek. Azt szeretném kérdezni, hogy ez lehet esetleg a műtét mellékhatása, vagy szerencsétlen véletlen, hogy pont a műtét óta vannak a panaszaim? Orvoshoz visszamenjek, vagy urológust keressek fel? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Olga

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza vizelési inger témában

Kedves Hölgyem!

A kérdése eldöntése érdekében orvoshoz kell fordulnia, ahol egy vizeletvizsgálattal kiderül majd, hogy van-e húgyúti fertőzése, amit kezelni kell.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 18., 23:13; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hirtelen vizelési inger
Kedves Dr Úr! Körülbelül 3 hónapja élek aktív nemi életet, és elkezdtem szedni a Pharmatex hüvelykúpot. Az elején semmi gondom nem volt vele, de...
Vizelési inger

Kedves Doktorno!
Azzal a problemaval fordulok onhoz, hogy furcsa vizelesi ingerem van. Mar voltak problemaim: huvelygomba, ami 4 alkalommal...

Nőgyógyászati betegség vagy a...

menstruácios idöszak közben és elötte is megkeres az az érzés mintha mindig pisilnem kellene már vittem vizelet mintát és nem találtak benne...

Hátizsák cipelése - menstruáció
Kedves Doktor Úr! Tegnapelőtt jött meg a menstruációm, egy olyan napon, ami során sajnos egész nap a várost kellett járnom egy nehéz hátizsákkal...
Petefészekrák?
Kedves Doktor Úr! Január végén voltam citológián és nőgyógyászati UH-n is, rendben volt minden, annyi, hogy egy miómám van. Kérdésem az, hogy...