• Miért van olyan érzésem szerelmeskedés közben mintha megrepedne a hüvelybemenetem alatti környék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már jóideje tart, gomba ellen kezeltek mindenféle gyógyszerrel, pedig jóideje nincsen, de az orvos állítása szerint nem tud jobbat. Párommal minden gyógyszert közösen szedtünk, próbáltuk már síkosítóval is, bár a nedvességgel nincs gond. Már az eéőjáték is fájdalmas, pedig a kedvesem nagyon vigyáz rám. A szerelmeskedés egész ideje alatt úgy érzem, mintha közvetlen a hüvelybemenetem alatt a bőr illetve a gát megrepedne, néha olyan mintha továbbrepedne. Nem vagyunk együtt túl gyakran és nem is szoktuk nagyon elnyújtani. Ennek ellenére még 2-3 nap után is érzem a fájdalmat, tisztálkodás közben is, még a gyengéd érintés is nagyon rossz. Néha csípi a víz azt a részt. Több orvos látott már de nem tudják megállapítani az okát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Hölgyem!

        Amit megpróbálhat, hogy vesz a gyógyszertárban gyógyszertári lemosót, és ezt használja tisztálkodáshoz. A szárítkozáskor a törölközővel dörzsölgesse a területet, mintegy edzve a bőrt itt. És feltétlenül használjanak síkosítót az együttlétekhez.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-18 22:54:51; Megválaszolva: 2011. október 03., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés