• Segítsen...

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Mary vagyok.Sajnos elég eröteljes fehérfolyásom van.Voltam vele orvosnál és használtam a gyogyszert amit kiirt de nem mult el.:( Utána olvastam és a leirtak alapján gombás fertözés.mi lehet az oka? és van valamilyen házi gyogymod amivel tudnék rajta segiteni?

        válaszát elöre is köszönöm

        Tisztelettel:Mary

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Mary!

        Sokszor nem elég egyféle gyógyszer, és ismételt kezelésre, akár szájon át szedhető gyógyszerre is szükség lehet. Emellett a partnert is kezelni kell a megfelelő készítménnyel, melyet nőgyógyásza az Ön tünetei alapján javasolhat majd.

        Amit emellett javaslok az a heti 1-2x-i tejsavas irrigálás, és a gyógyszeres kezelést követő hüvelyflóra-helyreállítás Gynoflor, vagy Floragy tablettával.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 21:47:28; Megválaszolva: 2011. október 03., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: