• Menzesz késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!

        Egy 27éves nő vagyok, a menzesz már 34napja késik. csináltam terhességi tesztet, az negativ lett.fogamzásgátlót nem szedhetek. Astrix kapszulát kell szednem mert pár honapja trombozisom volt.sajnos a menzesz előjelei se mutatkoznak nálam,csak a jobb oldalon érzek egyre gyakrabban szúró fájdalmat, de ezt már korábban is éreztem. Mostanában stresszes vagyok, de ez lehet amiatt is hogy nem jött még meg. 1honapja kb. változtattam az étrendemen, és visszatértem az aktiv sporthoz. heti4x2óra. 

        kérem segítsen, mit tegyek miért nem jön meg?. Várom mielőbbi válaszát!

        üdvözlettel

         

        Kinga 

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kinga!

        Menjen el egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol UH-on is lehet ellenőrizni, hogy nincs-e cisztája, de akár a stressz is okozhat ilyet. Átmeneti hormonzavar is kialakulhatott.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-15 23:46:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés