Serdülőkor

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kisebbik lányom 2 éve beütötte a bal mellét (akkor 8 éves volt) . Fájdalmas csomó keletkezett. Hónapokig tartott míg felszívódott a bimbó alatti, mogyoró nagyságúnak ítélt csomó. Most 10 évesek vagyunk, a jobb mellecskéje szépen fejlődik, de a bal egyáltalán nem! Számottevő a különbség.Nagyon aggódom, hogy történt valami attól az ütéstől, ami most kihat a fejlődésére.Válaszát előre is köszönöm. 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mellnövekedés témában

Kedves Hölgyem!

Azt javaslom, vigye el a kislányt egy gyermeknőgyógyászati rendelésre, hogy ellenőrizzék a mellek méretét. Nem biztos, hogy valóban ekkora a különbség, lehet, hogy Önnek tűnik nagynak, egy szakember ezt reálisabban is megítélheti, ne aggódjon.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 15., 22:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes