• Talán felfázhattam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr.no/ur.honapok ota figyelemmel kiserem,hogy neha  napokig,hetekig folyamatosan tompa fajdalmat erzek az alhasamban,van hogy a derekamat is erzem.vizeles utan erzem mintha nem urult volna ki teljesen a hugyholyagom,de nincs suru ingerem.a vizeletem negativ,voltam nogyogyasznal megvizsgalt ,ultrahangot nem csinalt,nem talalt semmit.azt mondta talan lehet egykis gyulladas,kaptam klimicin 300mgot 3 szor 1 et.megettem es nem igazan lett valtozas.felfazhattam? egyaltalan milyen gyulladas lehet.lehet talan koze a menstruacios szindromahoz ?a melleim van hogy nagyon duzzadnak peteeres kornyeken ,de ezt az alhasi fajdalmat nem tudom mihez kotni.mit javasol? 34 eves vagyok 3 normal szulesem volt rendben zajlott .koszonom mielobbi valaszat .katai kata

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Kata!

        Valószínű, hogy egy krónikus felszálló fertőzése van. Ha a gyógyszer nem segít (amit bakteriális fertőzésre adnak), akkor kenetvétel javasolt, amivel pontosan megállapítható, van-e kórokozó, amit kezelni kell.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-15 22:47:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés