• Talán felfázhattam

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr.no/ur.honapok ota figyelemmel kiserem, hogy neha  napokig, hetekig folyamatosan tompa fajdalmat erzek az alhasamban, van hogy a derekamat is erzem.vizeles utan erzem mintha nem urult volna ki teljesen a hugyholyagom, de nincs suru ingerem.a vizeletem negativ, voltam nogyogyasznal megvizsgalt, ultrahangot nem csinalt, nem talalt semmit.azt mondta talan lehet egykis gyulladas, kaptam klimicin 300mgot 3 szor 1 et.megettem es nem igazan lett valtozas.felfazhattam? egyaltalan milyen gyulladas lehet.lehet talan koze a menstruacios szindromahoz? a melleim van hogy nagyon duzzadnak peteeres kornyeken, de ezt az alhasi fajdalmat nem tudom mihez kotni.mit javasol? 34 eves vagyok 3 normal szulesem volt rendben zajlott.koszonom mielobbi valaszat.katai kata

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Kata!

        Valószínű, hogy egy krónikus felszálló fertőzése van. Ha a gyógyszer nem segít (amit bakteriális fertőzésre adnak), akkor kenetvétel javasolt, amivel pontosan megállapítható, van-e kórokozó, amit kezelni kell.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 22:47:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: