• Lehet, hogy terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múlt hét kedden kellett elkezdenem újra a Milligest fogamzásgátló tabletta szedését, a szokásos 7 nap kihagyás után. Este 6 helyett, 23.00 kor vettem be a 1. nap helyett a 21. napit, mert elnéztem, majd másnap reggel 10 kor a következőt az 1. napit (a megszokott este 6 helyett), de aznap este rosszull voltam és hánytam. ( remélhetőleg felszívódott és volt hatása vagy nem?!) Ám mindkét este aktív szexuális életet éltem a párommal. Azóta rendszeresen szedem a megszokott időben, de rossz a közérzetem, szédelgek, étvágyam sincs sok... Előre is köszönöm megtisztelő válaszát! Dzsúd

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Dzsúd!

        A biztonság kedvéért csináljon egy terhességi tesztet majd 14 nap múlva, de szerintem nagyon nem kell aggódni a terhesség miatt. A hányás biztosan gyomorrontás miatt volt, nem attól. De a biztonság miatt csináljon, de mondom nem kell szerintem nagyon izgulni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-20 22:17:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés