• Lehet gyerekem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az a problémám van.hogy csak akkor van menstruáciom amikor fogamzásgátlot szedek.Kb 1 éve hagytam abba és azota 3 szor jött meg! Most megint nem jött meg 2honapja.Orvosoknál jártam már de magyarázatot nem tudtak adni! Szeretnék a barátommal már gyereket probálkozunk is de eddig sikertelenül:-(.23 éves vagyok és aggodom! Kérem segítsenek hogy mit kéne tennem hova kellene elmennem kivizsgáltatni magamat. Amit eddig megtudtam, hogy kicsi a méhem de ez állitolag nem befolyásolja...

         

        Várom válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel egy éve abbahagyta a fogamzásgátlót, és nem sikerült a terhesség, valóban érdemes elmennie egy kivizsgálásra. Meddőségi szakrendeléshez lehet fordulni, ahol alapos kivizsgálást követően megfelelő kezelésben fogják részesíteni. Előfordulhat, hogy a fogamzásgátló olyan hormonális változást hozott létre a szervezetében, ami most kezelést igényel. Nem írja, hogy korábban rendszeres volt-e a vérzése, ez is fontos lehet majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 22:23:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: