• Mit lehet tenni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Abban szeretném a tanácsát kérni, hogy mi a további lehetőség ápr.16-án jött meg a mensesem , mely igen erős volt.20-án elmentem az orvoshoz és bent kellett maradnom a kórházba Norculut tbl.-t kaptam 2x1-et. 22-én elmult a vérzés, de a görcsölés nem . Kiengedtek 24-én ! 25-én meg is jött megint.28-án visszamentem Norculut lett kiírva!Máj 7-én elfogyott,9-én megint megjött.9 10 -én maszatoltam csak 11-én már erősen vérzek , azóta is . Ja és nagyobb a méhem Tegnapi UH 10X4X6,5CM UTERUS. Terhesség nincs ! Segítségét előre is köszönöm,kérem ha lehet minél előbb sziveskedjen válaszolni : NAGYNÉ

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Nagyné!

        Nem írja, hogy hány éves, van-e már gyermeke, pedig ez fontos információ.

        A Norcolut úgy működik, hogy míg szedi, felépül a nyálkahártya, majd amikor abbahagyja, akkor az lelökődik. amit tenni tud, hogy visszamegy az orvoshoz, és másik gyógyszert kér. A két fenti információ alapján döntik majd el, hogyan kezelik, és szóba jön a kisműtét is, amikor a méhet műszeresen kiürítik.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-15 11:48:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés