• Menstruációs zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        34 éve gyermektelen túlsúlyos nő vagyok. A legutóbbi mensrtuációm rendesen lezajlott, azóta 2 hétre rá megint véreztem, ami barna darabkákkal kezdődött. Mikor elmúlt, most rá 3 hétre megint barna darabkák ürülnek, friss vér nemigen jön. Fájdalom nemigen kíséri. Mi lehet az oka? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem írja, hogy van-e párkapcsolata, és éppen gyermeket szeretnének-e? Mert nem mindegy, hogy terhességre várnak, mert akkor esetleg vetélésről is szó lehet. Ha nem, és védekeznek rendesen, vagy nem él nemi életet, akkor előfordulhat, hogy fertőzésről van szó, amit ki kell vizsgálni, vagy hormonzavar is kialakulhatott, ami túlsúly esetén gyakrabban merül fel.

        Forduljon nőgyógyászhoz, hogy kiderüljön, melyikről van szó.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 11:23:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: