• A petefészek leállása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/ Doktornő!!

        Érdeklődni szeretnék, hogy ha valakinek leáll a petefészek működése akkor tudnak-e vele valamit csinálni, hogy újra mükődjön? A párommal már nagyon szeretnék babát és ezért kérdezem. Duphastan-t szedek amitől megjön, de amúgy nem jönne meg. A válaszát előre is köszön.

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészek működés témában

        Kedves Hölgyem!

        A kérdés azért nem ilyen egyszerű, nem tudom, mit ért a petefészek leállása alatt. Már klimaxról van szó, vagy korai petefészek kimerülésről? Vagy csak egyszerűen nincs peteérés. Rengeteg oka lehet, ezt a kezelőorvosa tudja megmondani. A Duphaston nem a petefészket serkenti, így lehet, hogy "csak" hormonhiánya van, ezért kell szedni ezt a gyógyszert. Beszélje meg kezelőorvosával, hogy pontosan mi a baja, és azt hogyan fogják kezelni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-15 11:10:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés