• Lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a kérdésem, hogy április 26-án jött meg a mensesem és ugye most van a 16 dik nap és azt vettem észre, hogy több a hüvelyváladékom mind eddig, nincs szaga és a szine olyan kicsit atlátszo de inkább fehéres, meg egy kicsit a hasam is fájdogál a derekammal eggyüt.Lehet ez az azert mert Peteéreésem van? Válaszát elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Hölgyem!

        Valóban a peteérés alatt előfordul bővebb, színtelen, szagtalan hüvelyváladék, lehet, hogy Ön is ezt érzékeli. Ha egyéb panasz van, viszketés jelentkezik, és alhasi fájdalom nemcsak egyoldali enyhe, szúró érzés, akkor fertőzése is lehet, azt meg kell vizsgáltatni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-14 12:38:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.