• Mensturációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszelt Doktor Úr!

        Én 28 éves lány vagyok nekem már 14-éve problémám van a mensturációmal volt olyan 15 -napon ként jelenkezet.

        És most már csak gyógyszeres kezeléssel van meg és voltam már különböző kivizsgáláson is és nem tudják megálapitani hogy mi lehet az oka. Azt mondták az orvosok hogy a tesztoszterion szint magas.

        Minden évbe járok nőgyógyászati szűrésre. Járok a laboratoriumba, voltam endokinológián nőgyogyászati, Mellékvese MRI neg meg még Hasi UH-Gyenc neg és utána javaslatként irták 6-hónapra Diane 35t ezt szedni. És azota mióta abba hagytam a gyógyszer azóta még semmi nem jelentkezet.
        Ezért irtam önnek hogy tudna e segiteni nekem mert nem jó az hogy az egy nőnek nincsen mentruációja.

        Várom a válaszát

        Kösszöntettel:

        Gyögyösi Edina

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Edina!

        Ha magát vizsgálják össze vissza és nem találtak semmit, akkor én így a neten keresztül hogyan tudnék segíteni. Ez nem ráolvasós műsor. Adok magának anyagot a PCO-ról, aminél nagyon gyakran van olyan, hogy nem jön meg a vérzése az embernek. Hátha ez van magának is. Nem tudom, csak sejtem. Egyébként pedig ha nem ez akkor nem tudok segíteni.

        A PCO (policystás ovarium)



        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 23:04:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: