• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő!!

         

        A legutobbi kérdésemre amit válaszolt hogy csak a tesztel lehet kizárni a terhességet ugy gondoltam csinálok egy tesztet hogy terhes lehetek e.Meg csináltam a tesztet de a teszt nem mutatott ki semmi.Ami annyit jelent hogy nem értékelhetö a használati utasitás szerint.ezért most szeretném megkérdeni hogy ön szerint mi lehet a baj?Válaszát minnél elöbb várom.

         

        Köszönetel:Ferjáncz Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Szilvia!

        Ha egy terhességi teszt nem értékelhető, akkor a teszt hibás, vagy nem jól lett elvégezve. Ezért bizony egy másik tesztet kellene vennie, és megismételni, mert a terhességet ki kell zárni, ez alapszabály minden szexuális életet élő nő esetében, akinek késik a mensese.

        A késés oka egyébként lehet hormonális rendellenesség, petefészek-ciszta, stressz, nagymértékű fogyás, stb. De sokszor nem is derül ki, mi volt a késés oka. Ha negatív a terhességi teszt, és panasz nincs, akkor várhat nyugodtan a következő mensesre, aggodalomra nincs oka.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-09 21:50:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés