• Menzesz probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         

         

         

        Kedves Farkas Ágnes!

        Március végén az orvososm levette a spirálomat, mondván,hogy elmozdulása miatt fordulhatott elő a hosszantartó, erős menzesz.Hasi ultrahangot is végzett,nem látott cisztát.A vérzés elmútlával ápr.17-én újra megjött és AZÓTA TART!Erősen, bőségesen és hihetetlen nagy darabokban távozik belőlem 3 hete folyamatosan.Különösebb fájdalmaim nincsenek, csak a szokásos derékfájás ill. enyhe gyengeség.Mitől lehet ez a hosszú menzesz?lehet, hogy még most is a spirál okozta "rombolás"miatt tisztul?Jelenleg távol vagyok a dokimtől, nem tudok menni hozzá.

        Várom válaszát!Üdv. O.B.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy a méh nyálkahártyája megvastagodott, és folyamatosan lökődik le. Figyelembe véve az életkorát, ez a probléma nem olyan ritka, és bizony nem kellene tovább várnia. A nagymennyiségű, bő, alvadékos vérzéssel nagyon sok vért lehet veszíteni. Vérszegénység is lehet a következmény, és rosszabb esetben akár sokkos állapot is kialakulhat.
        Szerintem most ne várja meg, hogy a saját orvosához tudjon menni, hanem menjen el orvoshoz, akár holnap az ügyeletre is. 3 hét az nagyon sok, ne legyen a bő, alvadékos vérzéssel ilyen türelemes. Lehet, hogy gyógyszert fog kapni, de az is lehet egy kisműtétre lesz szükség, hogy a méh nyálkahártyáját kiürítsék, és laborvizsgálatra is szükség lesz majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-09 21:43:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés