• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves dr nő

        Előző levelemben elfelejtetem le irni hogy a pco.amiről beszéltem önnek én azt szeretném tudni hogy atól nem leszek meddő? mert olvastam neten hogy az okoza a meddőt az a pco.mert hisz nagyon szeretnék babát.köszönöm válaszát.

        Lorenssza

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Lorenssza!

        A PCO szindroma azzal jár, hogy nincs peteérés, ezért képződik a sok kis ciszta.

        Erre kapja a kezelést jelenleg, és remélhetőleg ezután már lesz peteérés. Ha mégsem, akkor további, más jellegű kezelés (peteérés stimuláció) lesz szükséges. A meddőség miatt egyenlőre nem kell aggódnia. Meddőségi szakrendeléshez való fordulást azért javasoltam, mert ott a megfelelő stimulációs kezelést kapja majd, ha a Diane után sem sikerülne a teherbeesés.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 21:46:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr/nő! Az utolsó vérzésem július 19-én volt. Premens tablettát szedtem 3 hónapig. A hasam nő, mindig fáradt vagyok. Csináltam teszteket különböző időpontokban, mindkettő negatív volt. Már van időpontom nőgyógyászhoz,...