• Segít

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jónapot dr.nő

        Majdnem minden nap vann valami kérdésem önhöz. Most az lenne a kérdésem hogy ha megjön a menstruációm az nap vegyek be a Diane 35.gyógyszerből? És ez a Diane gyogyszer nem pete érésre van? Nekem azt monta az orvosom hogy hormonzavara is jó és pattanásokra is jó.+pcos-ra is jó ami nálam van az-az ciszta.Igen montam az orvosnak hogy szeretnék babát és az volt a válasza hogy ha abba hagyom a Diane35 gyógyszer szédését 1 hónap alatt teherbe eshetek.Válaszát köszönöm további szép napot.Üdvözlettel:Lorenssza

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Lorenssza!

        Igen, aznap kell elkezdeni a Diane-t amikor megjön a vérzése. Miután abbahagyta a gyógyszert, azután lehet próbálkozni, akár már a következő hónapban. Nem segíti a peteérést ez a gyógyszer, hiszen fogamzásgátló hatása van, tehát addig, amíg szedi, éppen ellentétes a hatása, viszont ezzel a hatásával a PCOS-ra is jó hatású, ami azután jelentkezhet, miután abbahagyta a szedését.

        Ha esetleg a 3 hónapos kezelés után sem sikerül teherbe esnie néhány hónap alatt, és esetleg a sokcisztás elvátlozás ismét megjelenik, akkor más kezelésre is lehet majd szüksége. Sok türelmet kívnánok, és írjon bátran!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 00:53:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: