• UH eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Két és fél éve van sokiületi gyulladásom. Az állandó gyógyszereim között van a Medrol tabletta ami mellett a menstruációs zavarom van. Ebben az évben 01.05-én "jött meg" utoljára. Majd az orvosomtól kapott Provera hatására 03.22-én. Április 10-i UH eredményben az alábbiak szerepelnek. Uterus nagysága 81x44x49 mm. Endometrium vast. 8, 7 mm.  M.k.o.ov. látótérbe hozható, eltérés nélkül. Azóta változatlanul nem jött meg.  Mastodyon cseppeket szedek a menstruációs problémámra, de sajnos nem sok eredménnyel.Kérdezném, hogy mit jelent ez az UH eredmény, ill. mit tegyek vagy szedjek hogy ez dolog "valamennyire" helyreálljon.

        Köszönettel:

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy a Medrol okoz menses zavarokat, az UH eredmény rendben van.

        Forduljon ismét kezelőorvosához, mert lehet, hogy ismét gyógyszeresen fogják meghozni a mensest. Hormonális kivizsgálásra is szükség lenne, hogy tisztázzák a jelen kiváltó okot.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 21:38:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: