• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        5 éve szültem, kb 2.5 éve szedem a Novynette nevű tbl-át. Már az előző és azt megelőző hónapban volt olyan, hogy a tablattaszedés felénél enyhe vérzésem volt(csak reggel ha megtöröltem magam), esetleg együttlét után is, és enyhe hőhullámom is. Most voltam nőgyógyásznál, de elég szűkszavú volt, csak kenetet vett.Szeretném azért tudni a kenet megérkeztéig, hogy mi okozhat ilyen jellegű panaszt.köszönöm előre válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem írja sajnos, hogy milyen kenetet vettek le? Rákszűrést, vagy hüvelyváladékot?
        Pecsételő vérzést okozhat egy fertőzés is, de az is lehet, hogy a tablettát kell majd lecserélnie. Ha folyása van, akkor biztosan ez áll a panasz mögött, ha nem, akkor másik fogamzásgátlóra kell váltani, ha ismétlődik a panasz.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-08 12:14:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: