Lombik

tisztelt illetékes.39 éves nö vagyok.2.lombik programunkban vagyunk jelenleg. szeretnék érdeklődni milyen vitamint lenne érdemes szednem amivel a beágyazódást elő tudnám segíteni? 1 olyan tablattát találtam amihez ilyen tipusu megjegyzés volt csatolva az pedig a villaróza kapszula.szakember véleményét szeretném kérni.millió köszönet

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza lombikbébi témában

Kedves 39 éves!

Folsavat mindenképpen érdemes szedni a gyermekvállalás előtt. A Villarózsa lehet nyugodtan. Egyébként nem kell szerintem semmi extra egyen sok gyümölcsöt és zöldséget, de most a nyár itt van tehát nem lesz nehéz. Más nem kell.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Kérdés: 2009. május 15., 22:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés