Abortusz után

6 hete voltam terhesség megszakításon. Ott azt az információt kaptam, hogy 2-6 héten belüll lesz a következő "igazi" menstruáciom, és akkor kezdhetek el újra fogamzásgátlót szedni, vagy hüvelygyűrűt használni. Letelt a 6 hét. Orvoshoz kell fordulnom? Vagy várjak még. A terhesség megszakítás után másfél héttel voltam ultrahangon, hogy minden rendben van-e, és azt mondták igen. Azóta nem voltam mőgyógyásznál. Addig nincs más mód az együtt létre, mint  az óvszer? köszönöm a választ kérdéseimre.

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza abortusz témában

Kedves Hölgyem!

Menjen el egy nőgyógyászati vizsgálatra, és akkor kérje is a fogamzásgátlót, így meg is tudják majd beszélni, melyik az Ön számára alkalmas készítmény. Addig bizony csak óvszerrel védekezhet.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 08., 12:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet