• Tervezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni mit kell a menstruáció átlagos napján érteni, ha szeretné valaki megtudni,hogy mikor legvalószinübb a terherbeesés időpontja / a menstruáció minden hónapban máskor jött meg, tehát nem 3O vagy 28. napon/ december 28 nap után ,január 28 nap után , február 38 nap után, március 32 nap után április 25 nap után volt meg/

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel nem napra pontos a mensese, így pontosan persze nem lehet tudni a peteérés időpontját. Túl sok nap különbség azért nincs, így amit javasolni tudok, hogy a 12. naptól 2 naponta legyen együttlét. Amit megpróbálhat még a reggeli hőmérőzés, és a gyógyszertárakban kapható LH teszt, így hátha sikerül pontosítani a megfelelő napot.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-08 11:27:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 06:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés