• Mellnövesztő rágó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DOKTOR NŐ / ÚR!


        A gyógynövényi alapú MELLNÖVESZTŐ RÁGÓGUMIVAL kapcsolatban érdeklődnék.

        34éves vagyok. A B2UP-mellrágóból a 2. dobozt használom. Változást már a 2. héten tapasztaltam. Mellfeszülés, érzékenyek lettek a melleim. Méretbeni változást a 3.héten 1cm, majd a következő héten 2cm-ben mérhető. MEGLEPŐDTEM azon, hogy a mellnagyobbodás mellett jobb lett a közérzetem és kisimultak az apróbb ráncaim.

        Abban kérnék megerősítést Öntől, hogy NORMÁLIS-E, hogy a fitoösztrogének ILYEN GYORSAN fejtik ki hatásukat a szervezetben?

         

        Várom mielőbbi válaszát

        Köszönettel

        Viki

        WEBBeteg szakértő válasza a mellnövekedés témában

        Kedves Viki!

        Megnéztem az érintett termék honlapját, és arra vonatkozóan, hogy mennyi hatóanyag van benne pontosan nem találtam információt. Szerintem egyébként nem normális, hogy ilyen mértékű növekedés van, még ők is csak 4 hetes ígéretet adnak, amit ugye tudunk, hogy biztosan nem igaz 100%-ban. Egyébként "nem természetes" fogamzásgátlók is a természetes utat használják a szervezetben, így fejtik ki a hatásukat, hogy azt módosítják. Nem tudom, mennyire jó ötlet a mellek fitoösztrogénekkel történő növelése, de ami biztos, hogy nem lesz tartós a hatás, hiszen amint abbahagyja a szedését, megszűnik a hatása is majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-07 11:54:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés