Mellnövesztő rágó

Tisztelt DOKTOR NŐ / ÚR!


A gyógynövényi alapú MELLNÖVESZTŐ RÁGÓGUMIVAL kapcsolatban érdeklődnék.

34éves vagyok. A B2UP-mellrágóból a 2. dobozt használom. Változást már a 2. héten tapasztaltam. Mellfeszülés, érzékenyek lettek a melleim. Méretbeni változást a 3.héten 1cm, majd a következő héten 2cm-ben mérhető. MEGLEPŐDTEM azon, hogy a mellnagyobbodás mellett jobb lett a közérzetem és kisimultak az apróbb ráncaim.

Abban kérnék megerősítést Öntől, hogy NORMÁLIS-E, hogy a fitoösztrogének ILYEN GYORSAN fejtik ki hatásukat a szervezetben?

 

Várom mielőbbi válaszát

Köszönettel

Viki

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mellnövekedés témában

Kedves Viki!

Megnéztem az érintett termék honlapját, és arra vonatkozóan, hogy mennyi hatóanyag van benne pontosan nem találtam információt. Szerintem egyébként nem normális, hogy ilyen mértékű növekedés van, még ők is csak 4 hetes ígéretet adnak, amit ugye tudunk, hogy biztosan nem igaz 100%-ban. Egyébként "nem természetes" fogamzásgátlók is a természetes utat használják a szervezetben, így fejtik ki a hatásukat, hogy azt módosítják. Nem tudom, mennyire jó ötlet a mellek fitoösztrogénekkel történő növelése, de ami biztos, hogy nem lesz tartós a hatás, hiszen amint abbahagyja a szedését, megszűnik a hatása is majd.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 07., 11:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 15:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
kis mell

üdvözletem!

nekem olyan kérdésem lenne, h lehet a mellet természetes úton növelni, vitaminok, táplálékkiegészítők segítségével? ...

Serdülőkor

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kisebbik lányom 2 éve beütötte a bal mellét (akkor 8 éves volt) . Fájdalmas csomó keletkezett. Hónapokig tartott míg...

Mellnövekedés

Tisztelt Doktornő/úr!

15 éves vagyok, már van menstruációm és már elkezdett nőni a mellem, de még így is nagyon kicsik. Kb....

Mellnövekedés

Tisztelt doktor úr/hölgy!

14 éves vagyok és még nem kezdett el nőni a mellem. Ez eléggé idegesítő mert már az összes...

Nőgyógyászati lelet
Nőgyógyászati vizsgálatom után javasolták a méheltávolítást. A kérdésem tényleg indokolt-e? 2020-ban történt hasi Uh: Az epehólyag kőmentes...