Menstruációs probléma

Tisztelt Doktornő!

Köszönöm a gyors választ! Folyásom a műtét előtt is volt és utána is megmaradt. Azóta kétszer is voltam váladékvizsgálaton, de mindkettő teljesen negatív lett. Ezzel kapcsolatban panaszom nincs, csak a jelenléte zavaró. Menstruációs fájdalmaim nem erősödtek, nem görcsölök jobban mint a műtét előtt. Tehát egyedül a mensi minőségének a megváltozása aggaszt. Azt megkérdezhetem még, hogy a beszűkült méhszáj hogyan tágul vissza eredeti méretére, hogy ismét zavartalan legyen a vérzés?

Válaszát ismét köszönöm! Mona

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mensrtuáció témában

Kedves Mona!

Szerintem a beszűkülésen nem szó szerinti szűkületet kell érteni. A szövetek gyógyulás alatt duzzadtabbak lehetnek, eleinte egy kis ödéma miatt, azutén ahogy a hegesedés kialakul (ez természetes, minden vágást követően kell hegesedni a szöveteknek) több hónap kell, mire a szövetek felveszik a végleges állapotukat.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 07., 11:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes