• Menstruációs probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr!

        Februárban átestem egy szikés konizációs műtéten. Azóta már kétszem megjött a mensesem. A fogamzásgátló miatt pontosan jelentkezett ugyan, de az állaga sűrű barna volt, nyálkadarabok voltak benne és sokáig volt barna pecsételésem is utána. Az orvosom szerint a méhszáj beszűkülhetett a műtét miatt, de ez majd rendeződni fog és normális lesz a vérzés is.

        Azt viszont nem értem, hogy ha már egyszer beszűkült, akkor mitől fog újra tágulni? Tényleg van rá esély, hogy ez magától rendeződni fog? Nagyon félek, hogy tágításra lesz majd szükség. Ez lehetséges?

        Válaszát köszönöm! Mona

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Mona!


        A műtét után a gyógyulás 4-6 hónapot vesz igénybe. Szerintem legyen türelmes, nem szoktak méhszájat tágítani. Ha egyéb panasza nincs, akkor várjon még, de ha fertőzésre utaló jelek lennének, mint alhasi fájdalom, folyás, viszketés, irritáció, akkor ismételt kontrollt javaslok.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-06 11:32:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: